Corturi pliabile - Instalare rapida, in 60 de secunde
 
Lista de
cerere oferta
Total produse in lista: 0
Pentru a comanda repede corturi pliabile sunati la:
0740 / 144.234
 
Catalog corturi pliabile
Corturi pliabile 1,83 x 1,83 m
Corturi pliabile 2 x 2 m
Corturi pliabile 2,45 x 2,45 m
Corturi pliabile 2,4 x 3 m
Corturi pliabile 3 x 3 m
Corturi pliabile 3,7 x 3,7 m
Corturi pliabile 3 x 4,5 m
Corturi pliabile 3 x 6 m
Accesorii Corturi

Despre noi


Corturi Pliabile

Va oferim corturi pliabile care sunt foarte usor de montat si demontat, ceea ce le face perfecte pentru utilizarea zilnica. Produsele noastre sunt proiectate si construite pornind de la ideea calitatii si accesibilitatii si sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si modele pentru a se potrivi fiecarei nevoi de utilizare.

Corturile noastre pliabile ofera totodata o suprafata mare vizibila pentru expunerea logo-ului sau reclamelor dumneavoastra.

Fie ca sunteti afara muncind la masina sub un cort pliabil instant, sau ca va racoriti in timpul unei plimbari cu bicicleta alaturi de prieteni, sau pur si simplu va relaxati la plaja, corturile noastre va protejeaza. De la modelele recreationale, pana la cele pentru uz specific, site-ul nostru este alegerea numarul unu in ceea ce priveste calitatea inalta, durabilitatea si accesibilitatea.

Originile noastre 

In spatele nostru se afla o companie multinationala din Italia cu birouri si puncte de productie in Statele Unite, Italia si Thailanda, Stabilita in California in anii 1980.

Brand-ul

Secretul succesului nostru este pe cat de simplu, pe atat de credibil. Inovatie si calitate. Demonstram aceste valori prin produsul in sine, ambalajul dar si forma de prezentare.

Provocari

Echipa noastra se rezuma la o formula simpla: spirit intreprinzator + experienta = originalitate. Acest gand ne-a urmarit de-a lungul timpului si se reflecta in fiecare dintre produsele noastre, punand inainte satisfactia clientilor nostri.

Nu exista o modalitate mai buna de a denumi ideea noastra decat "umbra instant".

Norme

Toate corturile noastre sunt in conformitate cu standardele CPAI-84 (Canvas Product Association International). Acest standard de protectie impotriva focului este cerut de majoritatea comerciantilor nostri si este un standard de baza cerut de pompieri din Statele Unite. De asemenea sunt in conformitate cu UNI EN ISO 105-X12:03 e 105 B02:21001 pentru culoare si UNI ES ISO 1935-2:2001 pentru rezistenta cusaturilor.


 
Magazin online oferit de
Creare Magazin Online
Despre noi Parteneri Prima pagina Cos cumparaturi Contact Instalare rapida corturi pliabile